Mijn betere helft.

Mijn betere helft.

Alles voor een mooie foto.

Alles voor een mooie foto.

Lekker in mijn element.

Lekker in mijn element.

 

Hallo, ik ben just Herm.

Leuk dat je komt kijken op mijn website en geïnteresseerd bent in wat ik doe. Samen met mijn lieve vriendin Simone en onze kat Herby woon ik in Venlo in het zuiden van Nederland.
Mijn interesse voor fotografie is ontstaan toen ik veel met auto's en autosport bezig was, vandaar ook mijn liefde voor autofotografie. Van elke auto-ombouw maakte ik veel foto's en was erg geïnteresseerd in een mooie fotoshoot als hij klaar was. Telkens dacht ik: "dat moet ik toch ook zelf kunnen" en zo ben ik ook daarmee aan de slag gegaan. De interesse werd al snel een stevige hobby en omdat er zoveel waanzinnig gave mogelijkheden van fotograferen zijn kan ik me er helemaal in verliezen om nieuwe technieken te leren en mezelf te blijven ontwikkelen.

Mijn grootste passie is het om te ontdekken, zelf te doen en iets te maken. Iets te creëren met de middelen die je hebt en soms zelfs uit helemaal niets. Door het maken van foto's kan ik al mijn creativiteit kwijt en ik vind het heerlijk om iets te maken waar anderen en ikzelf van kunnen genieten. Ik hoop dat ik je kan inspireren met mijn avonturen en hoor graag van je als ik je ergens mee kan helpen.

Alle mogelijkheden om erop uit te gaan grijp ik met beide handen aan, de vakanties die we hebben zijn in 99% van de gevallen met de tent achterin de auto en rijden maar! Zo ontdekken wij stukje bij beetje de mooiste plekjes van de wereld om ons heen. Al jaren gaan we naar de Eifel in Duitsland. Geweldige natuur in alle soorten en maten en zomaar 1 a 2 uur rijden bij ons vandaan. Frankrijk hebben we tijdens onze vakanties vele jaren ontdekt van Normandië, Bourgogne, De Elzas tot aan de Côte d'Azur via de uitlopers van de Alpen. Waanzinnig mooi! België en niet te vergeten Nederland zelf, dan 's ochtends vroeg op, camera backpack op de rug en gaan voor de zonsopgang. 's Middags een lange hike over kliffen, heides en bergpaden om 's avonds van de zonsondergang te genieten en proberen die ene mooie foto te kunnen maken.

Om fit te zijn voor al onze activiteiten doe ik onder andere aan hardlopen. 3x per week heerlijk rennen, en mijn verstand even resetten, heerlijk in de buitenlucht. Genieten.

Dat ben ik in een notendop.