Kijk eens achterom!

 

Als ik me omdraai tijdens mijn klim naar de Eisseehütte aan het einde van het schitterende Timmeltal vind ik deze beloning en nog veel meer!

 
 

Terwijl ik via het schitterende Timmeltal omhoogliep naar de Eisseehütte toe was ik zo ge-focused op het pad naar de hut (dat was het doel voor die dag op 2550m hoogte) dat ik echt even stil moest staan en tegen mezelf moest zeggen: draai je eens om en kijk eens achter je, waar je vandaan komt.

Dus ik prik mijn wandelstokken in de grond, doe mijn rugzak af, draai me op het smalle paadje om en krijg dan dit uitzicht gepresenteerd! WAUW!!

 

Besefmoment

Een minuut en een diepe zucht later merk ik dat ik spontaan een klein traantje in mijn ogen heb. Op dat moment besef ik me echt: wat een geweldig avontuur ben je eigenlijk aan het beleven! Nu tijdens deze huttentocht maar ook in je hele leven:

Ik heb een geweldige vrouw, we hebben samen een heerlijk thuis gemaakt van ons huis waar we genieten van ons zoontje en we zijn ook nog eens in verwachting van ons tweede kindje.

Natuurlijk hebben we ook heel wat obstakels en zware tijden overwonnen samen en was het ook vaak genoeg heel spannend. Zoals in de periode dat ik voor mezelf begon en dat alle “zekerheid” ineens helemaal van mezelf afhankelijk werd. Ik moest het echt zelf en alleen gaan doen! HELP!!!

 

Maar nu een paar jaar verder ben ik gewoon een echte eigen fotografie-huttentocht aan het doen hoog in de bergen in Oostenrijk voor mijn bedrijf just Herm! Daarbij ben ik het plan aan het uitwerken om deze tocht als fotografie-reis aan te bieden. Hoe gaaf is dat!?

 

De Eisseehütte op 2550m achterin het Timmeltal, en zijdal van het Virgental.

Trots en tevreden hijs ik mijn rugzak weer op mijn rug, clip de riem weer vast om mijn middel en pak mijn wandelstokken weer in beide handen en loop verder het steile pad omhoog naar de Eisseehütte die nog een paar honderd meter hoger ligt aan het einde van het dal. Yes! 

 

Wie je bent, Waar je staat

Dus vergeet niet om zo nu en dan echt stil te staan en na te denken over waar je vandaan komt, wat je allemaal hebt gedaan om te zijn waar je nu bent. De fouten die je gemaakt hebt en rot-dingen die horen horen daar natuurlijk ook bij, daar heb je van geleerd. Wie je heeft geholpen onderweg maar vooral ook wie JIJ hebt geholpen in zijn of haar ontdekkingstocht. Alles heeft eraan bijgedragen dat jij staat waar je nu staat, bent wie je nu bent en kunt doen wat je nu doet. Je hebt dit aan jezelf te danken, daar mag je trots op zijn!

 

Een hele fijne week verder en kijk eens achterom!

Herm.

 

Vind je het leuk om om op de hoogte te blijven van mijn werk en activiteiten?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief vol met inspiratie, nieuws en handige tips om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen.

 

Op pad hoog in de bergen met uitzicht op het Virgental. De ondergaande zon heerlijk in je gezicht!

 

Bedankt voor het lezen van deze Blog! Leuk dat je de huttentocht volgt en datje hebt ingeschreven op de nieuwsbrief natuurlijk 😉.

Heb je een vraag of een opmerking? Via de CONTACT-pagina kun je me bereiken!

Tot ziens in studio de GARAGE!

just Herm