Mijn betere helft.

Mijn betere helft.

Alles voor een mooie foto.

Alles voor een mooie foto.

Lekker in mijn element.

Lekker in mijn element.

Mijn groothoekversie.

Mijn groothoekversie.

 

Hallo, ik ben just Herm.

Leuk dat je komt kijken op mijn website en geïnteresseerd bent in mijn werk. Samen met mijn lieve vriendin Simone en onze twee katten Milo en Herby woon ik in Venlo in het zuiden van Nederland.
Mijn interesse voor fotografie is ontstaan toen ik veel met auto's en autosport bezig was, vandaar ook mijn liefde voor autofotografie. Van elke auto-ombouw maakte ik veel foto's en was erg geïnteresseerd in een mooie fotoshoot als hij klaar was. Telkens dacht ik: "dat moet ik toch ook zelf kunnen" en zo ben ik ook daarmee aan de slag gegaan. De interesse werd al snel een stevige hobby en omdat er zoveel waanzinnig gave mogelijkheden van fotograferen zijn kan ik me er helemaal in vastbijten om nieuwe technieken te leren en mezelf te blijven ontwikkelen.

Mijn grootste passie is het om te ontdekken, zelf te doen en iets te maken, iets te creëren met de middelen die je hebt en soms zelfs uit helemaal niets. Door het maken van foto's kan ik al mijn creativiteit kwijt en ik vind het heerlijk om iets te maken waar anderen en ikzelf van kunnen genieten. Ik hoop dat ik je kan inspireren met mijn avonturen en hoor graag van je als ik je ergens mee kan helpen.

Alle mogelijkheden om erop uit te gaan grijp ik met beide handen aan, de vakanties die we hebben zijn in 99% van de gevallen met de tent achterin de auto en rijden maar! Zo ontdekken wij stukje bij beetje de mooiste plekjes van de wereld om ons heen. Al jaren gaan we meerdere malen naar de Eifel in Duitsland. Geweldige natuur in alle soorten en maten en zomaar 1 a 2 uur rijden bij ons vandaan. Frankrijk hebben we tijdens onze vakanties vele jaren ontdekt van Normandië, Bourgogne, De Elzas tot aan de Côte d'Azur via de uitlopers van de Alpen. Waanzinnig mooi! België en niet te vergeten Nederland zelf, dan 's ochtends vroeg op, camera backpack op de rug en gaan voor de zonsopgang. 's Middags een lange hike over kliffen, heides en bergpaden om 's avonds van de zonsondergang te genieten en proberen die ene mooie foto te kunnen maken.

Om fit te zijn voor al onze activiteiten doe ik onder andere aan hardlopen. 3x per week heerlijk rennen, en mijn verstand even resetten, heerlijk in de buitenlucht. Echt  genieten!

Toen ik het hardlopen onder de knie had, goede outfit gescoord en gaan! Alle mogelijke evenementen en hardloopwedstrijden doe ik mee want dat is alleen al voor de sfeer ooh zo gaaf! De Venloop, Dam tot Damloop, Kwaakerrun, Bridge to Bridge loop, Berden Voorjaarsloop, 7 heuvelenloop, TT-run Assen, en ga zo maar door. Niet om de eerste te worden hoor maar gewoon om er lekker aan deel te nemen en te genieten!

Dat ben ik in een notendop.

 
Lekker erop uit met de boys!

Lekker erop uit met de boys!